Inspirationsmaterialer til landsbyerne

Gode idéer til landsbyprogrammet

Landsbyfest

Lørdag d. 9. juli er der fest i landsbyen. 

En dag med leg og skøre idéer, som passer lige netop til jeres landsbyfællesskab. Formålet med landsbyfesten er at styrke identiteten og fællesskabet i lansbyen og at styrke relationerne på tværs af kredsene i landsbyen.

  Læs inspirationsoplægget til landsbyfesten her


  Inspiration til lejrbål

  Gode fifs og smarte tricks til det gode lejrbål i landsbyen. Find idéer til det her og links til materialer, som du også kan søge ned i. 

  Find det lige her

  Forkyndelsesmateriale

  Landslejrens forkyndelsesmaterialer tager fat på spørgsmålet: Hvad tror du selv?! Der er oplæg til alle andagter med fortællinger, sange og salmer, bønner og opgaver og lege. Der er både opgaver som løftes af landsbyen og snakke i mindre grupper med ledere og børn. 

  Lederne har en bærende rolle i forkyndelsen – både som forkyndelsesledere, der støttet af præster er med til at stå for morgenandagten i landsbyen, men vigtigst af alt er, at alle ledere på landslejren inddrages i aftenandagten 

  Se hele materialet her

  Landsbyfest

  Lørdag d. 9. juli er der fest i landsbyen. Det er landsbyrådet, der planlægger festen og I kan finde inspiration i dette oplæg.

  • Formålet med festen er at skabe og styrke Landsbyens identitet og at skabe og styrke relationer på tværs af kredsene i Landsbyen. 

   Se inspirationsmaterialet her