Udsatte børn og unge på landslejren

FDF Landslejr 2016 og KFUMs Sociale Arbejde har indgået et samarbejde, som skal hjælpe flere børn og unge til at få en landslejreoplevelse 

FDF løfter dagligt et stort ansvar for at give børn, som har det svært, FDF-oplevelser i kredsene. Med dette tiltag vil vi hjælpe kredse til at få kontakt til nogle børn i lokalområdet, som ikke går til FDF og som måske ikke vil komme på sommerferie eller lejr, fordi der ikke er råd, eller fordi de er tilknyttet en institution for udsatte børn og unge.

Vi håber at I i kredsen vil overveje, om I har plads til par børn ekstra på kredspladsen. Hvis I har det, kan I melde jeres kreds til samarbejdet, og så vil en gruppe frivillige i samarbejde med KFUMs Sociale Arbejde kontakte jer med henblik på at koble nogle børn til jeres kreds på landslejren. 

Børnene vil være fra jeres lokalområde, så I evt. har mulighed for at mødes med dem i kredsen før landslejren og igen efter sommerferien.

Vil I give en hånd? Så se her

Sådan gør I:

  1. Klik på linket herunder og tilmeld kredsen senest 1. April
    http://goo.gl/forms/6AwWcqSfiA
  2. I vil blive kontaktet af landslejrens socialtjeneste for at afstemme forventninger
  3. Socialtjenesten tager kontakt til kommune eller organisationer i lokalområdet og finder nogle børn, som trænger til en god landslejr med jer.
  4. Kreds og barn sættes i kontakt med hinanden.

    Hvis der er brug for at søge et økonomisk tilskud til børnenes deltagelse, vil socialtjenesten også kunne hjælpe med det.

Har I spørgsmål, kan I kontakte

Simon Kangas Larsen
M: skl@kfumsoc.dk
T: 20 31 30 41