Glæd dig til Molevittens legestationer

Oplev legen på en helt ny måde

Ørkenen er én af de otte legestationer, du kan opleve til sommer

 

I Molevittens landskab dukker otte særlige steder op: Grotten, Ørkenen, Floden, Vulkanen, Sumpen, Krattet, Bjerget og Junglen! Du kender betegnelserne fra andre landkort og alligevel er det ukendt land. Stederne appellerer til kroppen og fantasien og inviterer til fælles opdagelser, styrkeprøver, sanseoplevelser og naturligvis ellevild og tænksom LEG. Du kan f.eks. springe ud og lade dig flyde med strømmen i Floden, eller lukke synet ude og stole på at de andre sanser kan guide dig gennem Grotten. 

De otte legestationer er udviklet af Udsmyknings- og installationsudvalget i samarbejde med designere, studerende, arkitekter og FDFere med krøllede hjerner. Vi har fundet inspiration i installationskunst og byrumsdesign og bestræbt os på at skabe nogle anderledes rammer for den frie leg. Vi samarbejder også med Street-art kunstneren Lars Pank, som maler udvalgte af lejrens skilte, der prikker til de gakkede idéer.

Forhåbentlig kan I slet ikke lade være med at kaste jer ind og ud i legen, møde andre børn og voksne og skabe nye spilleregler sammen. Før I ved af det, har I forvandlet jer til Superlegere! 

Udsmyknings- og installationudvalget er nyt i landslejrregi. Vi håber meget, at det kan mærkes på lejren, at vi har leget løs i snart et år og arbejdet for at højne det visuelle udtryk og skabe unikke legende installationer. Vi håber også, at I selv leger med og skaber legende lejrpladser ud over det sædvanlige! 

Det har været en lystfyldt proces at udvikle alle idéerne og nå frem til de bedste betingelser for, at legen kan udfolde sig på vidt forskellige måder på Landslejr 2016. Der foreligger snart tegninger på alle de vidunderligt vilde idéer, og DU kan være med til at realisere dem.  

Vil du give en hånd?

Vi har brug for byggehjælp en eller flere dage i St. Bededagsferien 22. - 24. april eller i Pinsen 14. - 16. maj. Vi har også brug for hjælp til opsætning i dagene op til lejren 5. - 6. juli.

Send en mail til Birgitte Ørom på bagutchi@eskum.dk, hvis du har praktisk snilde og sans for at konstruere - samt tid og lyst.