Mad og forplejning på landslejren

Hvad skal vi mon spise, og hvordan laver man mad til 11.000 FDFere?

Enkel mad gør det nemt for alle, men maden skal også være en god oplevelse, når man er på lejr. Her kan du se mere om maden på FDF Landslejr 2016

Forplejningsudvalget har fastlagt en menu, så alle mand spiser de samme retter på de samme dage. Du kan finde opskrifter og meget andet, så du let kan kaste dig over gryderne. 

Der er gjort mere plads i formiddagsprogrammet på lejren, så der bliver bedre tid til at mødes om madlavningen på kredspladsen. Det har vi gjort, fordi det er en stor del af det, at være på primilejr, og vi synes det er vigtig oplevelse for børn i dag at være med til at lave maden, de selv skal spise. Derfor er madlavningen tænkt som en aktivitet på lejren, som vi alle så vidt muligt kan inddrages i. I forplejningsmanualen vil du derfor kunne finde idéer, tips og tricks til at inddrage børnene i maden – på en legende måde. 

Forplejningsmanual

Alt hvad du skal vide omkring forplejningen på landslejren, kan du læse i forplejningsmanualen. Her kan du læse om udleveringen mad varer, finde opskrifterne, tankerne bag forplejningskonceptet - og ikke mindst fifs til, hvordan I får en god oplevelse omkring madlavningen - på en legende måde.

Hent forplejningsmanualen her

Spørgsmål

Skulle du sidde med spørgsmål, når du har læst forplejningsmanualen igennem, kan du tage fat i forplejningsudvalget

Lisbet Bøgh Frandsen
29 49 03 52
LGS@danishcrown.dk