Opbygning og struktur

Lejrområdet

SeniorCity kommer sandsynligvis til at ligge i området vest for Esters Eng, omkring Ludvigsbjerg.

Ligesom resten af landslejren, bor deltagere i SeniorCity i lejr med deres kreds. Kredslejrene i SeniorCity ligger samlet i landsdele. Lejrpladserne fordeles efter deltagerantal ved tilmeldingsfristen. Senest 1. juni vil der komme en oversigt over lejrområdet med pladsfordeling. 

Ønsker om at bo sammen

Det er også muligt at gå sammen med andre kredse, og lave en større lejr, det kan fx være med kredse fra netværket, eller hele landsdelen. Hvis jeres kreds ønsker at bo i lejr med en kreds fra en anden landsdel kan det også sagtens lade sig gøre. Alt dette er ganske som det plejer. I er dog selv ansvarlige for at jeres kredslejrene har tilstrækkeligt med ledere og at én af disse ledere er den ansvarlige holdleder

Hvis man ønsker at bo sammen med en anden kreds, er alt man skal gøre at skrive en mail til os, på seniorcity2016@fdf.dk, og skrive hvilken kreds man kommer fra og hvilken kreds (eller hvilke kredse) man ønsker at bo sammen med. Kredslejrene i SeniorCity ligger samlet i landsdele, så hvis man ønsker at bo sammen med kredse fra en anden landsdel skal man også skrive hvilken landsdel man ønsker at bo i. Er der nogen der har særlige ønsker til beliggenhed, fx ønsker at bo mellem træer, eller prøve kræfter med at bygge plateauer på en bakkeside kan man ligeledes kontakte os. Fristen for at komme med ønsker er 1. april.

Der er ikke mulighed for for-pionering for kredse på Landslejren, hverken i SeniorCity eller resten af Landslejren.

Kaptajner

Som nævnt bor kredsene i SeniorCity i landsdele. I spidsen for hver landsdel står en kaptajn. Kaptajnerne har til opgave at samle en ledelse omkring sig, til at hjælpe dem med deres opgave. Hvis du er interesseret i at være en del af denne ledelse kan du kontakte kaptajnen. Under kontakt, kan du se hvem der er kaptajn i jeres landsdel. På landslejren kan I altid henvende jer til jeres kaptajn, hvis der er noget I er i tvivl om eller ønsker hjælp til. Vi er selvfølgelig også til rådighed i SCU, men overvej at nogle problemer løses bedst hvor de opstår, og kaptajnen derfor kan være mere oplagt.