Tag til revy

Så er salget til lederrevyen åbent!

Når børnene skal i seng og natten sænker sig over Sletten kan du tage din medledere med under armen og komme til Landslejrrevy 2016 - Mere end bare billigt! Her vil vores veloplagte husorkester "Overlækker" spille op til en aftens festligheder med grin og sjov - kun for voksne!

Fra folkene bag storsucceserne "Lejrbål for FDF Hjerting på Bornholm", "Underholdning til FDF Hjortshøjs sæsonafslutning" og "Temaunderholdning til FDF Skovlundes sommerlejr" kommer en perlerække af sketches, sange, gøgl og indslag, der kan lokke smilet frem på selv den mest genstridige nordjyde. Samtidig er revyen også hjemsted for urpremieren på nyklassikeren "Landslejr - The Musical", hvorom anmelderne skrev "Jeg ved ikke, jeg har ikke set den endnu".

Forestillingerne kører hver aften fra fredag til onsdag (undtagen mandag) fra 22 og to timer frem. Desuden er der ekstra forestillinger for dem, der gerne vil tidligt i seng, lørdag og tirsdag klokken 19.

Tilmeldingen foregår på grund af de mange positive tilbagemeldinger på flexbillet.dk/fdf. Sørg for at få det i kalenderen allerede nu - så er du også sikker på, at der er pladser til den aften, der passer bedst i jeres program.

Snyd ikke dig selv for en aftens pause fra Landslejrracet - Tag til Revy! Det bliver du glad for.

Skulle du også have mod på andre lederoplevelser ud over det sædvanlige, kan du også tage et kik her flexbillet.dk/ll2016-uddannelse.