Lederuddannelse på landslejren

På landslejren kan du få noget med i lederrygsækken

Leder- og uddannelsesudvalget har sammensat et væld af tilbud som både indeholder muligheder for at blive klogere på dig selv og FDF og samtidig få lederoplevelser med eftertanke, højt humør og god energi

Der er fire overskrifter for lederuddannelse og oplevelserne på landslejren

  • Raftebordskaffe
  • Formiddagene i landsbyen
  • Telt og drop in aktiviteter på torvet
  • Events rundt omkring på lejren

Vi håber, at I vil finde plads I programmet til at lederne kan være med til en eller flere lederoplevelser eller uddannelse. Vi har lagt os I selen for at det kan passe med det program der er for alle på lejren fx ved at placer det der foregår for lederne så det ikke falder sammen med andet program eller så det går hånd i hånd med, at der også er børn med.

Raftebordskaffe 

Med dette nye concept vil alle kredse i løbet af lejren én aften få besøg af en gæst, som sætter et emne til debat – I kan I kredsen kan på forhånd ønsket, hvilket emne I helst vil debatere. Ligesom I kan vælge hvilken dag I helst vil have besøg.

Raftebordskaffe foregår når børnene er lagt i seng og varer en time og afholdes ved raftebordet ved den enkelte kreds. Vi håber I brygger kaffen og så sørger vi for at gæsten har kagen med

Se mere her

Landsbyformiddage - Træn din leder

Uddannelsestilbud i landsbyerne om Leg, Relationer og FDFdrømme.

Børnene er inddraget i formiddagen. De er enten ekspertpanel, prøvekaniner eller sparringspartnere på indlæggene - Handler det om leg, skal der leges osv. 

Programmet findes i FDF APPen samt i Leder- og Uddannelsesudvalgets trykte program, som uddeles på lejren. 

Tilmeldingslink for borgmestre


BARZARBAR – Juicebar og drop in aktiviteter på Torvet

I BARZARBAR kan man få sig et lækert glas juice, god kaffe, snacks og frugt og møde en række inspirerende folk, der ved noget om FDFs ambition og udviklingsmål, leg, har skrevet en bog eller spiller musik. 

Her bliver man inspireret til et godt FDFarbejde og har mulighed for at få noget med sig, mens man snupper sig en pause.

Drop-in-programmet starter kl. 10.15 og slutter kl. 17.30

Aftenprogrammet starter kl. 22 og er præget af debatter, musik, leg og quiz.

Programmet findes i FDF APPen og deles ud til alle kredse, ligesom det vil være tilgængeligt i BARZARBAR.


Events

Der er en række events på landslejren for alle over 18 år.

Natløb, Natfilm, Natbadning, Lederrevy, Knirkerevy, Vildmarksbadning, Middagsretræte, Kajak, Kano og Debataftener og andre begivenheder rundt omkring på lejren.

Tilmelding foregår inden lejren eller på lejren i BARZARBAR.

Du kan finde endnu flere events og tilmelde dig her