Tag med på et eventyr til Molevitten

Gør dig klar til en rejse til et sted,  du kun i dine drømme ville tro var virkelighed. 

En rejse til en ø, som ligger langt væk, men som har større betydning for dit og mit liv end meget andet. Molevitten er en ø fyldt af glæde, leg og store oplevelser, og du er inviteret med til at være en del af det hele. På Molevitten udspringer Legens Kilde, og den sørger for at der kommer leg ud til alle hjørner af verden

Legens Kilde sprutter ikke så kraftigt længere med sit kildende kildevand, for der er en forandring på vej til Molevitten. Alt er ikke, som det var før i tiden.

Kong Risus og Dronning Cordelia gør klar til at tage imod dig og 10.000 andre FDFere, så vi kan opklare, hvad der sker på Molevitten og sætte liv i legen igen

Vil du med? Det bliver spændende, og der er brug for din hjælp. 

Temaet er leg

Du kender det godt. Følelsen af en god leg. Der, hvor fantasi og virkelighed rører hinanden. Lige der, hvor du et øjeblik glemte hverdagens udfordringer. Hvor du gav dig hen til legens univers og gav slip på dig selv. Eller der, hvor du fandt et nyt godt gemmested – og løb alle fri i dåseskjul.

Temaet for FDF Landslejr 2016 er Leg. Fordi legen er noget af det vigtigste i FDF – og i livet. 

Selvom vi bare leger for at lege, så sker der noget med os, når vi leger, som ikke ville være sket ellers. Legen er nemlig ikke kun for sjov – den kan også være alvorlig. I legen møder vi hinanden på nye måder, når vi bygger huler, skaber fantasi- verdner eller rejser til månen. I legen bliver vi udfordret på, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være. Og når vi leger, ser vi os selv og de andre på en ny måde, hvor forskellene mellem os bliver mindre og fællesskabet større.

Legen er en vigtig del af det ståsted, vi gerne vil give børn og unge i FDF.

På FDF Landslejr 2016 vil du møde temaet leg på mange måder. Både i programmet, på lejrbålsscenen og i forkyndelsen. Men også i de skøre og skæve elementer, som popper op undervejs på lejren, som prikker til os og gør, at vi får lyst til at lege.