Her kan du se lejrens program

Lejrens har et overordnet program for alle deltagere, men der vil også være mange ting, som du skal opleve med din kreds eller i din landsby.

Rotationsdage

Søndag, tirsdag og onsdag er rotatationsdag. Det vil sige, at det er forskelligt fra kreds til kreds, hvilket program man har. De tre dage er

  • Udforsk øen
  • MyanMageløs og Vildmarksræs
  • Fridag

Du kan se fordelingen  af Rigerne på de forskellige aktivitetsdage herunder.


 

Det Lilla Rige  

Det Gule Rige   
Det Grønne Rige   

Det Røde Rige
Det Blå Rige

Søndag
d. 10. juli   

Udforsk ØenMyanMageløs
Vildmarksræs
Fridag

Tirsdag
d. 12. juli

FridagUdforsk øen

MyanMageløs
Vildmarksræs

Onsdag
d. 13. juli

MyanMageløs
Vildmarksræs

FridagUdforsk ØenPiltedagen

Piltene skal i løbet af Piltedagen løse en krimigåde på Molevitten. De skal træne forskellige færdigheder for at løse krimigåden. Det kunne f.eks. være styrke, mod, teknologi eller finurlighed.

Landsbyfest

Landsbyfesten er landsbyens egen fest. Du kan spørge din holdleder, om han måske ved, hvad I skal lave I jeres landsby. Ellers kan du glæde dig til en fed overraskelse, når du kommer på lejr.

Udforsk Øen

Udforsk øen er én ud af de tre rotationsdage, hvor lejren er delt op i tre dele, der oplever hver deres program på skift. 

Udforsk øen er et udbud af forskellige aktiviteter, som I selv kan vælge mellem. Der udleveres en flaskepost med kort over øen og markering af de forskellige aktiviteter.

Nogle af de ting, som du kan komme til at opleve, er mysterier, klatring, sejlads, en tur i vandlandet eller en tur i Molevittens skove.

Vildmarksræs

Vildmarksræs er også en del af rotationsdagene. Ræset er fyldt med tempo, leg og natur. 

MyanMageløs

MyanMageløs er den sidste del af rotationsdagene. MyanMageløs er en stor markedsplads, hvor du får mere at vide om, hvad der sker i landet Myanmar, som ligger på den ande side af kloden. FDF hjælper med at forandre forholdene for menneskene i Myanmar.

Fællesdagen

Der vil være fokus på leg i den helt store skala, når Kong Risus byder ind til den store fælles legedag. Om formiddagen skal du være sammen med de andre i din landsby, og om eftermiddagen skal du på tur rundt på Sletten