Landslejrudvalget

Morten Krogsgaard Holmriis

Ansvarsområde på Landslejren: Landslejrchef og forplejning

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er ansat i FDF som fuldtids Landslejrchef

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til at igen opleve, hvordan landslejren mærker os alle og hvor legen er i centrum. Det store sus på lejrbålspladsen, når vi synger eller beder Fadervor i kor. Når vi laver mad på bålet på kredspladsen med dem, vi kender allerbedst. Og når vi møder FDFere fra andre hjørner af landet og får venner og oplevelser, som vi tager med os resten af livet

Mail: mortenk@FDF.dk

Jonas Maibom

Ansvarsområde på Landslejren: Økonomien på Landslejren

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er PhD studerende ved Institut for Økonomi, Aarhus Universitet

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til at være med til at skabe en Landslejr hvor der både er mulighed for de helt store sus med 12.000 andre FDFere og der samtidig er plads til de små og nære stunder i kredsen, med både gamle og nye venner.

Mail: jonasmaibom@gmail.com

Simon Stagis

Ansvarsområde på Landslejren: FDFs internationale projekt "Minglabar Myanmar", Internationale deltagere og Torvet

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg arbejder hos FDF og på Silkeborg Højskole. I mit job flyver tiden afsted sammen med dejlige højskoleelever og energifyldte FDF-ledere fra hele landet

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til, at sætte mig på et liggeunderlag rundt om bålet på kredspladsen sammen med dem jeg kender allerbedst - og til at synge højt på den store lejrbålsplads i armkrog med en jeg aldrig har mødt før

Mail: simonstagis@FDF.dk

Ane Kolby Kristiansen

Ansvarsområde på Landslejren: Kommunikation

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg arbejder med politisk kommunikation i BØRNEfonden.

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig allermest til den første dag, hvor alle deltagere myldrer ind på lejren med smil og store forventninger. Og så glæder jeg mig også til at kigge ud over menneskehavet på lejrbålspladsen og høre de første toner af landslejrsangen blive sunget af 12.000 deltagere. Det giver mig kuldegysninger bare at tænke på.

Mail: anekolby@FDF.dk         

Mads Sørensen

Ansvarsområde på Landslejren: Musik, Lejrbål og lederrevy

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Væbner- og seniorleder i FDF Odense 2 Dyrup. Fysioterapeut på et plejehjem i Odense

Glæder sig mest til på LL2016: De nære oplevelser man har med piltene til seniorerne ude på kredspladserne. Jeg glæder mig til at hilse på gamle kammerater og få nye venner fra hele landet, Og så glæder jeg mig også til de store oplevelser i fællessange og gode grin under de store lejrbål og en masse FDF-musik rundt på lejren.

Mail: mads-sorensen@FDF.dk

Daniel Hoffmann Kusk

Ansvarsområde på Landslejren: Kontakt til Lejrserviceudvalget, Lægetjenesten, Redningstjenesten, Badetjenesten, Vandlandstjenesten.

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg arbejder som projektleder i en større entreprenørvirksomhed. Privat går tiden med familien, husrenovering og FDF. 

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til at se og mærke legen blive udfoldet på alle niveauer.

Mail: danielkusk@FDF.dk
Telefonnummer: +45 20 85 32 49

Signe Bjørg Lyck

Ansvarsområde på Landslejren: Program

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er network manager hos tænketanken Mandag Morgen. Lige nu er jeg på barsel med min datter.

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig mest til at opleve mine væbnere opleve at være på landslejr for første gang.

Mail: sbjoerg@FDF.dk       
Telefon: +45 52 19 78 71

Lisbeth Buchwald Jakobsen

Ansvarsområde på Landslejren: I samarbejde med Signe Winter Kristensen, kontakten til Landsbyerne og SeniorCity

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er socialpædagog og arbejder med multihandicappede unge.

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til vi alle er samlet på Sletten, og kan slet ikke vente med at mærke suset, når vi alle sidder sammen på lejrbålspladsen. Samtidig glæder jeg mig også helt vildt til at opleve, hvordan der i kredsen arbejdes med det nære, og det at give den enkelte en helt fantastisk oplevelse i fællesskabet.

Mail: Lisbethjakobsen@FDF.dk


Signe Winther Kristensen

Ansvarsområde på Landslejren: Forkyndelse, SeniorCity, Familielejr og Rigerne (lejrområderne)

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er ergoterapeut og arbejder med genoptræning af patienter med hjerneskade.

Glæder sig mest til på LL2016: Jeg glæder mig til suset af at sidde blandt 12.000 FDFere til den store fælles gudstjeneste, og til at gå en tur gennem lejren og opleve stemningen og alt det der bliver bygget og leget, rundt om på lejrpladserne.

Mail: signekw@FDF.dk
Telefonnummer:
+45 25 85 42 05

Ulla Visbech

Ansvarsområde på Landslejren: Kontakt til Leder- og Uddannelsesudvalg, Før- og Efterudvalg og Udvalget for Udsmykning og installationer

Hvad laver du ved siden af Landslejren: Jeg er Chef for Pædagogik & Undervisning i Esbjerg Kommune, der har til opgave at understøtte inklusion og udvikling i Esbjerg Kommunes dagtilbud og skoler.

Glæder sig mest til på LL2016:  At vi skal lege i stor stil - folde leg ud som langt mere end at lege en leg, men leg som en tilgang til den måde vi er sammen på og at vi skal lege med hvordan en landslejr ser ud. Jeg glæder mig naturligvis også til det store sus en landslejr altid byder på - og i den forbindelse glæder jeg mig allermest til når vi for første gang skal synge Landslejrsangen ved det store lejrbål - alene tanken giver mig gåsehud allerede.

Mail: ulla.visbech@FDF.dk
Telefonnummer: +45 20 48 50 73