55 NORD

Hvad kan du bruge 55 Nord til frem mod landslejren?

Frem mod landslejren kan du købe og forudbestille varer. Eksempelvis bestilling af:

  • Byggemarkedsartikler til udlevering på lejren.
  • Gas og rafter til udlevering på lejren.
  • Telte, grej og øvrige lejrartikler til levering før lejren.
  • Specialproduktioner med tryk (kreds-beklædning, mærker og lign).

Og derudover:

  • Køb af officiel Landslejr T-shirts før, og under, lejren.
  • Køb af forskellig merchandise og masser af grej i vores store butik på selve landslejren.

Bestillings- og betalingsmuligheder

Alle almindelige småordrer på standardvarer og basissortiment købes på 55nord.dk eller butikken i Taulov. Betaling sker med kreditkort eller mobile pay. 

 

Har man ikke et kreditkort til kredsen, kan det være et stort privat udlæg at skulle foretage, når der skal bestilles telte mv. Derfor tilbyder 55 Nord, i forbindelse med ordrer over 3.000 kroner inklusiv moms, at der kan bestilles med bankoverførsel/fakturabetaling.

 

55 Nord arbejder pt. på en løsning, hvor det bliver muligt at vælge bankoverførsel/fakturabetaling på bestillinger over 3.000 kroner på webshoppen. Foreløbigt er løsningen, at du sender din bestilling til 55nord@55nord.dk. Så modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura til betaling sammen med dine varer.

Køb af byggemarkedsvarer, gas og rafter

Forudbestilling af byggemarkedsartikler som træ, gas, rafter mv. foregår ved at klikke på knappen i bunden og toppen af denne side.

Den 1. marts 2022 er der seneste tilmeldingsfrist for tilmelding til FDF Landslejr 2022. Samme dag åbner 55nord deres online byggemarked på www.55nord.dk/ll22.

 

Det er en butik kun for kredse, hvor man som kredsleder kan bestille alt det, man ønsker udleveret ved ankomst til landslejren.

Sidste frist for forudbestilling af disse varer er 1. juni 2022. Herefter vil det ikke længere være muligt at bestille byggemarkedsvarer til udlevering på landslejren, ligesom der heller ikke kan købes ekstra byggemarkedsartikler i 55nords butik på selve landslejren. 

Pga. Covid-19 er priserne i øjeblikket meget høje på byggemarkedsartikler. Priser offentliggøres derfor først når 55nord åbner butikken online den 1. marts 2022. 

 

Udlevering af forudbestilte byggemarkedsartikler, gas og rafter sker på selve landslejren. Info omkring udleveringssted og procedurer herfor følger i ugerne op mod landslejren. 

Specialbestillinger

Har I brug for en T-shirt med tryk, specialmærker eller andre ting, der ikke er standardvarer hos 55nord, så vær ude i god tid. Brug vinteren på at få idéer og inspiration, og send din forespørgsel afsted til 55nord@55nord.dk.

T-shirts med tryk tager eksempelvis gerne senest 6 uger før ønsket levering.

Bestilling af telte

På grund af COVID-19 og forsinkelse på råvarer vil der i 2022 blive prisstigninger på telte og andet friluftsgrej. Samme sommer er der i Danmark både FDF Landslejr 2022, Spejdernes Lejr, DGI Landsstævne og andre store idrætsbegivenheder og festivaler, der kræver telte.

 

55nord arbejder på at finde et telt til alle, men vil du være sikker på, at kredsen får præcis det telt med på landslejr, som I drømmer om – overvej at bestille jeres telte allerede i 2021. Jo tættere vi kommer på sommeren 2022, des mindre vil udvalget være. 

Forespørgselser/forudbestillinger sendes til 55nord@55nord.dk.

Mere information

Har du spørgsmål, forespørgsler eller behov for mere information om vores produkter eller services, så ring eller skriv direkte til 55nord. De vil gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe jer, så I får en historisk god landslejr i 2022. 

 

De sidder klar på 55nord@55nord.dk og tlf. 70 10 76 76 og glæder sig til at høre fra jer!