Ekspeditionsweekend og Forberedelseskit

Der er flere måder, hvorpå I som kreds, kan gøre jer klar op til landslejren. I februar 2022 modtager alle kredse et forberedelseskit, der kan skabe gejst i månederne frem mod landslejren.

Forberedelseskit

Forberedelseskittet vil indeholde:

  • aktiviteter til pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorere.
  • samtaler og øvelser til ledermødebordet.
  • andagter, der kan bruges i kredsen.

Som en del af landslejrens forberedelseskit vil en besynderlig bog dukke op hos kredsene med flere fortællinger om Coratia, landskaberne, opdagelsesrejser og ikke mindst ‘mod’.

I modtager det hele med posten i foråret. Men vi opfordrer jer til, at sætte nogle møder af til at skabe gejst og aktiviteter fra dette kit, i alle jeres FDF-klasser.

 

Ekspeditionsweekend

Derudover skal jeres ekspedition, de kredse der bor sammen på landslejren, på en fælles ekspeditionsweekend – hvor I sammen stempler ind i temaet, lejrlivet og øver jer i at være ekspedition sammen. På disse weekendlejre er der god mulighed for at skabe godt sammenhold mellem børn og voksne i ekspeditionen, forud for jeres landslejr.

Weekenderne planlægges af ekspeditionen – men I modtager noget materiale, der kan folde lejren ud hjemme hos jer.

Weekenden er 22.-24. april 2022.

Et spændende forberedelseskit, en sjov ekspeditionsweekend og jeres pusten-liv-i-det-hele hjemme hos jer, er det der varmer børn og voksne op, til at komme på FDF Landslejr 2022.

Sæt X!
Ekspeditionsweekend d. 22.-24. april 2022