Først til mølle landslejr

Da tilmeldingen til landslejren åbnede, gik der ikke længe før den første tilmelding tikkede ind. Faktisk gik der ikke mere end 23 minutter, før Tom Grønkjær havde tilmeldt sig selv og sin 10-årige datter.

Tekst: Jasmin Sørensen

Foto: Tom Grønkjær

Tilmeldingen til FDF Landslejr 2022 åbnede den 3. december klokken 12.00.

Klokken 12.23 havde Tom Grønkjær, der er leder i FDF Tjæreborg, tilmeldt sig selv og sin 10-årige datter Hansine Mie Grønkjær.

 

Jeg sad ikke klar ved tasterne for at være hurtig med tilmeldingen. I min frokostpause sad jeg ved PC’en og så tilfældigt, at der var et opslag på Facebooksiden FDF Landslejr om, at der er åben for tilmeldingen. At nyheden kun var et par minutter gammel, lagde jeg ikke mærke til. Men jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne få os tilmeldt med det samme, da vi længe har været sikre på, at vi skulle med på FDF Landslejr 2022” fortæller Tom.

 

Pladsen blev hurtigt sikret, så far og datter kan tage på en hel landslejr sammen for første gang. Sammen med resten af deltagerne fra FDF Tjæreborg skal de bo i de grønne landskab ‘Den Mystiske Jungle’ med ekspedition Labyrinthia. Og selvom det er Hansines allerførste landslejr, ved hun allerede, hvad hun glæder sig til.

 

Hansine glæder sig til at opleve hele lejren og se, hvor stort det er. Hun glæder sig også til aktiviteterne og hyggen i kredsen. Jeg glæder mig hele suset, de store lejrbål og fælles gudstjenesten samt samværet og hyggen med både begejstrede børn og engagerede ledere. Lederrevyen plejer også at give en super god aften med andre ledere fra kredsen.