Historien om FDF Landslejr 2016

For 18. gang holder vi landslejr i FDF. Datoen er 7.-15. juli 2016 på FDF Friluftscenter Sletten.

Foto: Christian Nesgaard

Det gør vi hvert femte år, og siden 1967 har vi holdt landslejr på Sletten  - og det kom næppe som en overraskelse for landets FDFere, at det gør vi igen i 2016.

En landslejr er et af højdepunkterne i FDF, hvor 10.000 FDFere fra hele landet mødes – til det bedste FDF kan levere inden for både lejrliv og aktiviteter, musik og underholdning, og suset af et stort fællesskab. Det er en oplevelse, som mange ser tilbage på som noget helt særligt! 

Deltagere fra hele Danmark og hele verden 

På FDF Landslejr 2016 deltager FDFere fra FDF-kredse i hele landet. Man bor sammen med sin kreds i en landsby sammen med andre kredse fra lokalområdet. Hvis du er senior (15-18 år) kan du bo i Seniorcity og vil du gerne af sted med hele din familie, kan du bo i familielejren. 

Landslejren har deltagere fra hele verden. Der kommer op mod 500 deltagere bl.a. Europa, USA, Asien og Afrika, som også har glædet sig længe til at skulle på landslejr. 

Temaet for 2016 er leg

Temaet for FDF Landslejr 2016 er Leg. Fordi legen er noget af det vigtigste i FDF – og i livet. Du vil møde temaet på mange måder. Både i programmet, når vi mødes til store lejrbål og i forkyndelsen. Men også i de skøre og skæve elementer, som popper op undervejs på lejren, som prikker til os og gør, at vi får lyst til at lege, lære hinanden at kende og grine sammen. 

Få indbydelsen og mere information om landslejren hos din kreds og klik rundt på hjemmesiden, hvor du kan se film, billeder og meget mere om sommerens store FDF-sus.

Tilmeld dig her