Medarbejder på Landslejr

landslejren har vi brug for en lang række medarbejdere, der alle udfylder vidt forskellige funktioner, lige fra at sørge for parkering til at stå på post på et løb. Er det noget du har lyst til, eller kender du nogen, du tror, kunne være interesseret eller har særlige evner som landslejren kan gøre brug af, så fortæl os det i formularen herover.

 

Medarbejdere er en essentiel del af landslejren, der får det hele til at løbe rundt. Det kan siges helt kort: Uden medarbejdere, ingen landslejr. Derfor lader man ikke sin kreds i stikken når man melder sig som medarbejder – man hjælper kredsen, Landslejren og hele FDF.

 

Må man melde sig selv? 

Ja! Lige meget hvilken opgavetype, som du har mest mod på, så vil landslejren gerne have din hjælp. Har du lyst til at høre mere om at være medarbejder, skal du endelig bare angive dig selv!

 

Hvad laver en medarbejder på landslejren?

En medarbejder på landslejren kan lave mange forskellige ting. Det kan være alt fra bemanding af boder, bygge legestationer, stå P-vagt/Brandvagt eller hjælpe med opsætning af aktiviteter, så der er helt sikker en opgave som passer dig.

Vores sjove quiz viser alle de forskellige typer medarbejdere man kan blive hvis man er medarbejder på landslejren. Hvis du vil have et forslag til hvad du kan lave, så kan du tage quizzen her:

Hvor lang tid skal man have for at blive medarbejder?

Om du har mulighed for at bidrage med 3 timer eller 3 uger er ligegyldigt. Vi vil rigtig gerne have din hjælp!

Er du med på lejrpladsen med din kreds eller på familielejr, har du også mulighed for at tage en eller flere vagter som medarbejder.

 

Skal man være medarbejder hele tiden?

Nej, du kan sagtens deltage på lejren med din kreds eller i familielejren og kun bruge noget af din tid som medarbejder. Hvordan du fordeler tiden som medarbejder og leder på kredsplads er helt op til dig, og den aftale du laver med din kreds og udvalgsforperson.

 

Hvordan bliver man medarbejder?

I første omgang kan du kun melde dig til at høre mere. 

Tilmeldingen til at blive medarbejder, åbner sammen med den enlige kreds tilmelding til Landslejr.