Lejropgaver på landslejren
Tag en opgave som er vigtig
Med over 2500 voksne på landslejren er vi rigtig mange som kan tage en lejropgave. Opgaverne varierer fra få timer og op til hele lejren, så der er noget for alle! Herunder kan se aktuelle opgaver du kan melde dig til og dermed give dit bidrag til store landslejroplevelser! Prik til dine medledere og hold øje, for der kommer ofte nye opgaver til.
NYHEDER:
Så nemt bliver du medarbejder
Der er tre måder at blive medarbejder på:
1: Ved du, hvilken opgave der passer dig? Så tager du blot kontakt til udvalget, og spørger om de har brug for din hjælp.
2: Ring til 20672803 og vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige opgave som passer dig! Vi sidder klar hele dagen, så giv os et kald!
Ring på: 20672803
3: Udfyld denne formular med dine ønsker, så giver vi dig et ring eller sender dig en mail.
LEJRSERVICE SØGER:
FORPLEJNING SØGER:
ANDRE UDVALG SØGER:
Medarbejderne er vigtige for landslejren
På landslejren har vi brug for en lang række medarbejdere, der alle udfylder vidt forskellige funktioner, lige fra at sørge for parkering til at stå på post på et løb. Er det noget du har lyst til, eller kender du nogen, du tror, kunne være interesseret eller har særlige evner som landslejren kan gøre brug af, så fortæl os det i formularen herover.
Medarbejdere er en essentiel del af landslejren, der får det hele til at løbe rundt. Det kan siges helt kort: Uden medarbejdere, ingen landslejr. Derfor lader man ikke sin kreds i stikken når man melder sig som medarbejder – man hjælper kredsen, Landslejren og hele FDF.
Find opgaver ud fra kategorier


MEDARBEJDER FAQ
Medarbejdere på landslejren er titlen på de frivillige, som har en konkret arbejdsopgave på landslejren. Det kan være lige fra at stå i kiosk, fungere som læge, være skuespiller på scenen eller være udvalgsmedlem der planlægger program for lejren. Der er altid en forperson tilknyttet dit arbejde eller udvalg. Er du I tvivl om noget, ved de hvem de skal spørge for at få svar.
Som medarbejder bor man som udgangspunkt på kredsplads eller i familielejr. Man får mest landslejr for pengene ved at bo sammen med andre, som følger landslejrens program. Her kan man både være medarbejder og være med i kredsens lejrliv.
Der er særlige områder på lejren, som er beregnet til de medarbejdere som ikke kan eller ønsker at bo på kredspladsen. Du skal selv medbringe telt eller campingvogn. Ønsker du at bo i et medarbejderområde, skal dette aftales med din forperson. Du skal ikke bygge en lejr op på medarbejderområdet, da det som udgangspunkt forventes, at du spiser med i fællesforplejning.
Bor man på kredspladsen eller i familielejren, forventes det som udgangspunkt, at man spiser der. Bor man i medarbejderlejren forventes det, at man også spiser i medarbejderforplejning. Der kan være situationer, hvor det foretrækkes at bo på kredsplads/familielejr og tilmelde sig medarbejderforplejning. Ved udgangen af maj, har alle forpersoner modtaget information omkring denne mulighed.
Det er ikke muligt at skifte mellem to bespisningsformer i løbet af lejren.
Der kommer til at være to telte til medarbejderbespisning (et ved lejrbålsscenen og et ved Bøgebjerg) som sørger for fuld forplejning på hele lejren. Man vil blive tildelt i ét af de to telte. Medarbejdere som har en ”flyvende” rolle på lejren og ikke har en fast base, vil få mulighed for at kunne spise i begge telte. Husk spisegrej, viskestykke og lejrarmbånd, som giver adgang til spiseteltet.
Informationer om ”åbningstider” og øvrigt praktisk vil blive sendt ud inden lejren.
Særlige hensyn til forplejning, der ikke allerede er oplyst via tilmelding, skal sendes til forplejningens forperson Martin René Plett Pedersen: Martin@fdf.dk.
Der er mange forskellige medarbejderopgaver på landslejren. Der er nogle medarbejderopgaver som kræver mange timer, mens andre opgaver kan løses på nogle timer. Du aftaler med din forperson, hvornår du skal arbejde og hvad arbejdet består af.
Medarbejdere kan oplade deres mobiltelefoner der, hvor udvalget hører til eller har base. Spørg din forperson for mere information.
Udstyr (f.eks. computer, printer, maskiner mm.) som medbringes på landslejren er omfattet af egen forsikring. Har du lånt eller lejet udstyret, er det vigtigt at spørge udlåneren/udlejeren omkring forsikring.
Som medarbejder på landslejren er du omfattet af landsforbundets arbejdsskadeforsikring.
Som udgangspunkt er gåben den eneste transportform på selve lejren. Så husk gode sko. Har du et særligt behov, hvor det kan være nødvendigt med en anden transportform, og har du ikke allerede gjort opmærksom på det ved tilmelding, skal du skrive til beredskabsudvalget via trygpaalejr@FDF.dk
Det er muligt at et udvalg kan søge cykeltilladelse, hvis det betragtes som nødvendigt for at opgaven kan løses.
Det aftales med forpersonen, hvornår det giver mening for netop dit udvalg at ankomme på lejren.
Det er tilladt at ankomme i hele forpioneringsperioden fra 25. juni til 6. juli. Det er ikke muligt at få tildelt indendørs overnatning, medbring derfor eget telt.
Lejrens tekniske opbygning er klar 4. juli kl. 12, hvorefter det vil være muligt at tilmelde sig medarbejderforplejning indtil landslejren går i gang. Ankommer du tidligere, skal du selv sørge for forplejning.
Indtil 5. juli kl. 24.00, må man køre i bil rundt på lejren. Efter midnat skal hele lejren være ryddet for biler. Biler kan evt. parkeres på medarbejderparkeringen.
Der er et særligt parkeringsområde for medarbejdere og udvalgsmedlemmer. Det er gratis at parkere og det er muligt at køre til og fra parkeringspladsen, hvis man skal ud af lejren.
Der er mange tilbud til voksne under landslejren. Nogle tilbud kræver tilmelding, mens man blot møder op til andet. Alle tilbud annonceres i landslejrens program, som f.eks. kan ses i landslejrens app (er ved at blive udviklet). Koordiner med dit udvalg og forperson, hvis der er tidspunkter du gerne vil opleve noget på lejren. Det eneste tilbud som afkræver betaling, er lederrevy som afspilles de fleste aftener. Der er ofte rift om billetterne, så bestil i god tid.
For at vi alle har en god og sikker lejr, er det vigtigt at følge retningslinjerne. De kan læses her.