Forplejning
Det er os, der sørger for at lejrens deltagere og medarbejdere får mad under hele landslejren.
Medarbejder bespisning

Er du holdspiller, god til at holde overblik, glad for at sikre at folk har det godt. Så er det her opgaven for dig.
Medarbejderbespisning
Opgavens indhold
På landslejren har vi to telte, hvor medarbejderne kan hente og spise deres mad. Vi skal nu bruge to hold gode folk, der vil arbejde sammen med os om at sikre “mad til alle medarbejdere til tiden”.
Det betyder kort fortalt at forberede og afvikle bespisningen af landslejrens mange medarbejdere: Klargøre mad, fabrikere lune retter af restemad, producere salat, anrette buffet, fylde op, rydde af, rengøring af teltene.
Hvem er du?
Du er enten god til service og skaber gode rammer om måltider, eller du er vant til at arbejde i storkøkken fx på kurser og kan producere mad i meget store portioner.
Vi får brug for folk med godt humør, der vil være med på et af de vigtigste hold på lejren – uden mad og drikker duer helten ikke.
Tid og omfang
Vær med på holder under hele lejren eller som deltidsmedarbejder (3 eller 5 vagter).
Opgaven kan både være et fuldtids"job" og løse vagter. Holdet har i fællesskab ansvaret for teltet og udleveringen hele dagen. Vi indlægger pauser og tid til at komme rundt og opleve lejren.
Kontakt
Kontakt forplejningsudvalget, Helle Klindt, 21280244, mail@helleklindt.dk
Madudlevering til kredse

Er du modig, stærk, imødekommende, glad for at følge en plan. Så er det her opgaven for dig.
Madudlevering
Opgavens indhold
På landslejren har vi to telte, hvor kredsene skal hente deres mad. Der er formænd til begge telte, og vi skal nu bruge et stort hold gode folk, der vil arbejde sammen med os om at sikre “mad til alle kredse til tiden”.
Det betyder kort fortalt at håndtere maden, fra tidlig morgen når de store lastbiler kommer med paller og til kredsene har været på besøg i teltene og hentet det de skal bruge.
Hvem er du?
Vi brug for folk med godt humør, der vil være med på et af de vigtigste hold på lejren – uden mad og drikker duer kredsenes helte ikke.
Opgaverne er både at håndtere paller, pakke papkasser sammen, sætte varerne klar i teltene, vejlede kredsene i madlavningen, skrive skilte og kontrol af hygiejnen og varernes tilstand.
Tid og omfang
Vær med på holdet hele lejren eller som deltidsmedarbejder (3 eller 5 vagter).
Holdet har ansvaret for teltene og udlevering af maden hele dagen. Vi indlægger pauser og tid til at komme rundt og opleve lejren.
Kontakt
Kontakt forplejningsudvalget, Helle Klindt, 21280244, mail@helleklindt.dk