Materiale fra kick-off

Nåede du ikke at deltage i den online kick-off eller var du forhindret, så fortvivl ej! Her på siden kan du finde både powerpointet fra aftenen samt en optagelses af kick-off eventet. 

Herunder kan du finde powerpointet fra aftenen i pdf-format:

Herunder kan du findes en videooptagelse af kick-off mødet: 

FAQ

Her er de fire oftest stillede spørgsmål fra det online kick-off-møde.

 

Q: Hvorfor skal seniorerne ikke bo i seniorcity?

A: Seniorerne på landslejr skal bo i “seniorkredse". Seniorkredsene er særlige ungdoms-kredspladser, der består af de unge seniorer fra de 6-10 FDF-kredse der sammen udgør en bo-enhed. Her er der mulighed for at seniorerne kan være unge sammen - og samtidig er der fx. mulighed for, at kredsens ledere kan hjælpe hinanden uanset om man er afsted som leder med væbnerne på kredspladsen eller med seniorene i seniorkredsen. Der er nemlig max 100 meter mellem de to steder. Sammen vender kredsen hjem fra landslejr med en fælles landslejroplevelse.

…….

Q: Hvad er formålet med et seniorområde, når seniorcity sidste gang var så fedt?

A: Som ung i FDF skal man have et ordentligt skud senior-energi. Også på en landslejr. Det tror vi på man får bedst, ved at vi sammen åbner et tjekket og målrettet seniorområde. Området åbner fem gange i løbet af landslejren og der vil være forskelligartet program fra gang til gang. Det bliver et helt særligt sted for seniorerne - og et helt særligt sus, man får med sig hjem derfra.

…….

Q: Hvordan bliver landsdelene fordelt i bo-enheder? Skal man bo med sit netværk?

A: Kredsen skal bo i en bo-enhed sammen med i alt 6-10 andre kredse fra samme landsdel. Det kan være kredse fra netværket eller helt andre fordelagtige konstellationer. Landslejrudvalget og alle landsdelsledelser laver sammen det store puslespil. I kredsens forhåndstilmelding kan man udpege op til fem kredse, som man ønsker at bo sammen med.

…..

Q: Hvordan kan jeg melde mig som medarbejder på landslejren?

A: Der er brug for mange hænder og fødder, når en stor sommerlejr skal blive til virkelighed. Til september 2020 åbner en jobbank, med mulighed for at melde sig som medarbejder. På nuværende tidspunkt er det muligt at søge om at være med i et udvalg der skal planlægge og udtænke lejren - se mere her