Landslejr-Kick-off 2021

Der blev 14.-17. juni 2021 afholdt Kick-off-arrangementer i alle landsdele, hvor i alt 610 ledere mødtes for at dele tanker om landslejren og sammen forme de første ideer til, hvordan de i netop deres ekspedition vil give børn og unge stjernestunder næste sommer.

 

Foto: Thomas Heie Nielsen

FAQ

Her er de fire oftest stillede spørgsmål fra Kick-off:

 

Q: Hvorfor skal seniorerne ikke bo i seniorcity?

A: Seniorerne på landslejr skal bo i “seniorkredse". Seniorkredsene er særlige ungdoms-kredspladser, der består af de unge seniorer fra de 6-10 FDF-kredse der sammen udgør en bo-enhed. Her er der mulighed for at seniorerne kan være unge sammen - og samtidig er der fx. mulighed for, at kredsens ledere kan hjælpe hinanden uanset om man er afsted som leder med væbnerne på kredspladsen eller med seniorene i seniorkredsen. Der er nemlig max 100 meter mellem de to steder. Sammen vender kredsen hjem fra landslejr med en fælles landslejroplevelse.

…….

Q: Hvad er formålet med et seniorområde, når seniorcity sidste gang var så fedt?

A: Som ung i FDF skal man have et ordentligt skud senior-energi. Også på en landslejr. Det tror vi på man får bedst, ved at vi sammen åbner et tjekket og målrettet seniorområde. Området åbner fem gange i løbet af landslejren og der vil være forskelligartet program fra gang til gang. Det bliver et helt særligt sted for seniorerne - og et helt særligt sus, man får med sig hjem derfra.

…….

Q: Hvordan bliver landsdelene fordelt i bo-enheder? Skal man bo med sit netværk?

A: Kredsen skal bo i en bo-enhed sammen med i alt 6-10 andre kredse fra samme landsdel. Det kan være kredse fra netværket eller helt andre fordelagtige konstellationer. Landslejrudvalget og alle landsdelsledelser laver sammen det store puslespil. I kredsens forhåndstilmelding kan man udpege op til fem kredse, som man ønsker at bo sammen med.

…..

Q: Hvordan kan jeg melde mig som medarbejder på landslejren?

A: Der er brug for mange hænder og fødder, når en stor sommerlejr skal blive til virkelighed. I 2021 åbner en jobbank, med mulighed for at melde sig som medarbejder. På nuværende tidspunkt er det muligt at søge om at være med i et udvalg der skal planlægge og udtænke lejren - se mere her